Actualidad Analítica Nº69
Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.
Docencia
Elena Rodríguez-Rodríguez, Marta Sánchez-Paniagua
Departamento Química en Ciencias Farmacéuticas, Facultad de Farmacia, Universidad Complutense de Madrid, Plaza Ramón y Cajal s/n, 2040, Madrid
Enrique Javier Carrasco Correa, María Vergara Barberán, María Jesús Lerma García, Francesc Albert Esteve Turrillas, Sergio Armenta, M. Luisa Cervera, Ernesto Francisco Simó Alfonso, José Manuel Herrero Martínez
Departamento de Química Analítica, Facultad de Química, Universitat de València, C/ Dr. Moliner, 50, 46100, Burjassot
Juan Francisco Ayala-Cabrera1, Clara Pérez-Ràfols1, Oscar Núñez1,2, Núria Serrano1
1 Departamento de Ingeniería Química y Química Analítica, Universitat de Barcelona. Martí i Franquès 1-11, 08028 Barcelona. 2 Profesor Agregado Serra Húnter, Generalitat de Catalunya, Barcelona.
Diego Airado-Rodríguez*1, David Muñoz de la Peña2, Isabel Durán-Merás3, Jaime Domínguez Manzano3 y Arsenio Muñoz de la Peña3
1Departmento de Didáctica de las Ciencias, Universidad de Jaén, 23071, Jaén 2Departmento de Ingeniería de Sistemas y Automática, Universidad de Sevilla, 41092, Sevilla 3Departmento de Química Analítica, Universidad de Extremadura, 06006, Badajoz
F.A. Esteve Turrillas, S. Armenta, M.L. Cervera, M.J. Lerma García, E.J. Carrasco Correa, M. Vergara Barberán, E.F. Simó Alfonso, J.M. Herrero Martínez
Departamento de Química Analítica, Facultad de Química, Universitat de València, C/ Dr. Moliner, 50, 46100, Burjassot
Jornada de especiación: Pre-symposium on speciation and regulation in foods
C. Trujillo, A.C. Gimenez-Ingalaturre, J. Perez-Arantegui, J.R. Castillo, F. Laborda
Grupo de Espectroscopía Analítica y Sensores (GEAS). Instituto de Inv. en Ciencias Ambientales de Aragón (IUCA). Universidad de Zaragoza, Pedro Cerbuna 12, 50009, Zaragoza, España
J.J. López-Mayán, B. Cerneira-Temperán; E. Peña-Vázquez; M.C. Barciela-Alonso; M.R. Domínguez-Gónzalez; P. Bermejo-Barrera
Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología, Facultad de Químicas de la Universidad de Santiago de Compostela, Avenida das Ciencias s/n, Campus Vida, 15782
B.K. Kolita Kamal Jinadasa, Elena Peña-Vázquez, Pilar Bermejo-Barrera, Antonio Moreda-Piñeiro*
Trace Element, Spectroscopy and Speciation Group (GETEE), Strategic Grouping in Materials (AEMAT), Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Bromatology. Faculty of Chemistry. Universidade de Santiago de Compostela. Avenida das Ciencias, s/n. 15782, Santiago de Compostela
A.González de las Torres1, M. Moats2, G. Ríos3, A. Rodríguez Almansa3, D. Sánchez-Rodas1
(1)Dpto. de Química. Fac. Ciencias Experimentales. Universidad de Huelva, España.(2) Materials Research Center, Missouri University of Science and Technology, Rolla, Missouri, USA.(3)Atlantic Copper SLU, Avda. Francisco Montenegro, Huelva, España
Medio ambiente
A.I. Barrado, E. Conde, C. García, A. Yllera, M. Fernández
CIEMAT. Avda. Complutense 40. 28040. MADRID
A.I. Barrado, R. Martín, A. Yllera
CIEMAT. Av. COMPLUTENSE 40. 28040. MADRID
Socios
PREMIO “Reconocimiento a la carrera investigadora universitaria de profesores de la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria”, en la rama de Ciencias